lördag 11 juli 2009

Jobbar på det

Jobbar på att lägga ut en komplett budgett samt utveckling av min förmögenhet. Har kvar mina bull med köppris 34NOK och har skickat över 6500 till som det kommer bli 200 bull till utav. Nu är det helg och nu är det fest så jag ska koppla av och glömma mina aktier för stunden och bete mig som en riktig lagerarbetare:)

2 kommentarer:

Niklas sa...

Jag kör också xact bull till stor del, trots att jag är brutalt negativ mot hävstänger. Xact bear gick ned 27 % mellan slutet av okober 08 och början av mars 09, när börsen gick upp 8%. Anledningen är hävstången.

Går din investering ned 50 % måste den gå upp 100% för att du ska få tillbaka pengarna. Hävstäntången ökar din risk mer på nedsidan än din vinstchans på uppsidan.

Det finns olika former av risker. Hävstänger utgör en rent matematisk risk. Gör backtesting i excel eller annat program och testa dina strategier med olika stora hävstänger.
Man måste ha en väldigt träffsäker analysmetod om man ha höga hävstänger. Med tillräckligt höga hävstänger misslyckas alla modeller, för ingen model funkar alltid.

/Niklas
(noachid)

Murat Acar sa...

Behöver du ekonomisk hjälp? Ansök om alla typer av lån omedelbart
Och ta dina pengar snabbt!

Maila oss: muratacarfinancialservice@gmail.com

$ 5.000 dollar till $ 5.000.000.00 * Mängden av avtalet lån
* Räntesatsen är 2%
* Återbetalningsval mellan 1 och 20 år.
* Välj mellan månatlig och årlig betalningsplan.
* Villkor för kredit flexibilitet.
Maila oss idag för ekonomiskt stöd: muratacarfinancialservice@gmail.com

vänliga hälsningar
Förvaltning