fredag 22 maj 2009

Dagens psykfall

Jag är som jag tidigare nämt i bloggen socialist och tacka "gud" för det. Här är ett psykfall ifrån KD som bloggar om allt möjligt trams. Väldigt underhållande. OBS är du homosexuell får du inte vara med på deras blogglista

Länk till psykfallet

Lägg märke till kvinnan på andra sidan som fått en blåtira som nån målat över i paint

6 kommentarer:

Anonym sa...

Är hon på riktigt??

Finans Krister sa...

Ja det tror jag. Men det verkar nästan för sjukt för att vara sant. Som ungarna som gör teckningar där det står bögar är dumma

Anonym sa...

Om du är socialist hur kan du då köpa aktier?
Aktier är ett kapitalistiskt verktyg, eller är du en socialistisk pragmatiker

Finans Krister sa...

Jag tror man kan kalla mig socialistisk revolutionär. En kille från arbetarklass som jobbar ihop ett kapital för en ekonomisk oberoende framtid. Det är ju lite det bloggen handlar om att man inte behöver vara akademiker för att lyckas i livet. Mina politiska värderingar och omtanke om andra människor kommer inte rubbas för att jag blir miljonär.

Anonym sa...

Läser ganska många ekonomibloggar, kul med nån som är "öppen socialist", så det blir en aning mer balans! Att ta ansvar för sin ekonomi behöver inte vara en politisk fråga.

Finans Krister sa...

Sista anonym: Så sant. Nu kommer jag inte komma med så mycket politiska åskiter för jag följer inte med i Sveriges politik och i Norge är det ju redan Socialistisk regering (det är därför det går så bra).